Видалення облікового запису
Якщо ви вирішили видалити свій обліковий запис, будь ласка, уважно дотримуйтесь інструкцій нижче.
Видалення облікового запису — це остаточна дія, яка не може бути скасована, тому переконайтеся, що вам це дійсно необхідно.
Ось кроки:
- Увійдіть у застосунок і перейдіть до екрана Налаштування.
- Знайдіть опцію Видалити обліковий запис. Ця опція може бути розташована в розділах, таких як Конфіденційність, Безпека чи Керування обліковим записом.
- Після вибору цієї опції, вам потрібно буде підтвердити своє рішення у застосунку. Переконайтеся, що ви розумієте наслідки цієї дії.
- До вашої електронної пошти надійде лист із підтвердженням на адресу, яка пов’язана з вашим обліковим записом. Перевірте свою поштову скриньку (включно зі спамом/небажаною поштою).
- Відкрийте лист і натисніть на посилання підтвердження, яке в ньому зазначено. Це посилання дійсне лише обмежений час та підтверджує, що ви схвалюєте запит на видалення.
- Після того, як ви перейшли за посиланням і підтвердили свій запит, ваш обліковий запис буде остаточно видалений. Ви більше не зможете ним користуватися та втратите доступ до можливості керувати розміщеним контентом.
Примітка: Ваша особиста інформація та доступи до можливості змінювати розміщений контент будуть видалені назавжди. Однак контент, який ви опублікували (фото-відгуки, коментарі, інші взаємодії), залишиться в системі. Щоб видалити певний контент (наприклад, відгуки або коментарі), скористайтеся відповідним функціоналом видалення контенту у застосунку перед видаленням облікового запису.