Brisanje računa
Odlučili ste izbrisati svoj račun? Molimo vas da pažljivo pratite upute u nastavku.
Brisanje računa je trajna radnja koja se ne može poništiti, stoga budite sigurni da je to ono što zaista želite.
Evo kako to učiniti:
- Prijavite se u aplikaciju i idite na zaslon Postavke.
- Potražite opciju Izbriši račun. Ova se opcija može nalaziti u odjeljcima kao što su Privatnost, Sigurnost ili Upravljanje računom.
- Nakon odabira ove opcije, morat ćete potvrditi svoju odluku unutar aplikacije. Pobrinite se da razumijete posljedice ove radnje.
- Na vašu e-mail adresu povezanu s računom stići će e-mail s potvrdom. Provjerite svoj pretinac (i mapu neželjene pošte ako je potrebno).
- Otvorite email i kliknite na vezu za potvrdu. Ova je veza valjana određeno vrijeme i potvrđuje da prihvaćate zahtjev za brisanje.
- Nakon što kliknete na vezu i potvrdite svoju radnju, vaš račun bit će trajno izbrisan. Više nećete imati pristup svom računu niti mogućnost upravljanja objavljenim sadržajima.
Napomena: Vaši osobni podaci i pristup za upravljanje objavljenim sadržajem bit će trajno obrisani. Međutim, sav javno objavljeni sadržaj (poput recenzija, komentara i drugih interakcija) ostat će u sustavu. Ako želite obrisati određeni sadržaj (npr. recenzije ili komentare), koristite odgovarajuću funkcionalnost brisanja sadržaja u aplikaciji prije brisanja računa.